RECEPT: Obľúbená ovsená kaša s jahodami bez varenia

  • 10
  •  
  •  

Túto kašu zvládneš raz-dva a pri tom nebudeš musieť ani stáť pri šporáku. Ovocie ktoré som využila ja, môžeš samozrejme zameniť za iné. Mne najviac chutia jahody. Verím, že si tento recept vyskúšaš a možno aj ty spestríš svoj jedálniček novými chuťami. Tak šup šup do prípravy ovsenej kaše.

Získaj prístup ku všetkým našim Online kurzom a videám vďaka Členstvu.
Iba teraz za 500€ 1€ na prvý týždeň!

Zistiť viac

Základné suroviny

  • 4 lyžice ovsených vločiek
  • 4 lyžice mlieka
  • 6 lyžíc bieleho bio jogurtu
  • 1 a 1/2 lyžičky semienok chia
  • štvrť lyžičky vanilkového extraktu
  • 1 lyžica jahodového džemu, verím, že domáceho :-)
  • štvrť hrnčeka sladkých jahôd

Príprava a postup

Priprav si fľašku, ktorú bežne využívaš na zaváranie.

  1. Ovsené vločky nasyp do sklíčka na zaváranie.
  2. Pridaj mlieko (vyskúšaj mandľové, kokosové či pšeničné), chia semienka, jogurt. Sladkú chuť vytvoríš domácim džemom, alebo dobrým medom.
  3. Sklíčko uzavri, a pretrep. Následne otvor a pridaj jahody. Sklíčko opäť uzavri a nechaj celú noc v chladničke. Vločky krásne nasiaknu a zmäknú.
  4. Táto kaša ti v chladničke vydrží 2 až 3 dni.

Prajem sladké a chutné papanie :-)

ovsena kasa

 

 


  • 10
  •  
  •